Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,45 Ft
Euró
397,90 Ft
Font
476,38 Ft
Bitcoin
63,650 $

Ilyen luxusban él a tökéletes testű Cristiano Ronaldo Szaúd-Arábiában

Újabb beszédes fotók láttak napvilágot Cristiano Ronaldo-ról, amik nem éppen arra mutatnak, hogy gond lenne a kapcsolatával.

...svg content...Fotó: EPA/MIGUEL A. LOPES
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ronaldo hamarosan egy következő nagy mérföldkövet ünnepelhet az Instagram oldalán, ugyanis nincs messze attól, hogy 600 millió követőt számoljon. Az élen áll, többek között ebben is, ami nyilvánvalóan jelentős bevételeket hozhat számára.

Nincs miért panaszkodnia, mert már az Al Nassr is annyi pénzt fizet neki heti szinten, hogy abból sokan életük végéig meg tudnának élni. Őrületesen sok pénzről van szó, de Ronaldo továbbra is igyekszik kihozni magából a maximumot, mint tette azt évtizedeken át Európában. Soron kívül Szentkirályi: Magyar Péter erkélyén kötött háttéralkukkal akarják irányítani Budapestet

Nemrég olyan pletykák kaptak szárnyra, miszerint Ronaldo és kedvese, Georgina Rodríguez között megromlott a kapcsolat. Sokat nem kellett várnunk, és egy fotó kíséretében mindent megcáfolt a két sztár.

Ronaldo boldog életet él, és olyan fizikai formában van, mint ezelőtt soha. Fitneszversenyeken is indulhatna, sokan irigylik azt a fajta izomzatot, amivel ő rendelkezik, és mindig képes növelni a tétet.

Időről időre betekintést ad az életéből Szaúd-Arábiából, ahol az időjárásra sem lehet panasz. Nyári környezetben pihenhetnek, és olyan szintű luxusban, amiről az emberek többsége csak álmodozhat.