Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,68 Ft
Euró
383,91 Ft
Font
450,72 Ft
Bitcoin
69,169 $

Összefüggésbe hozták a Real Madriddal, most Xabi Alonso is reagált

Xabi Alonsót a közelmúltban összefüggésbe hozták a Tottenham és a Real Madrid csapatával is, a menedzser pedig most tisztázta, van-e alapja a pletykáknak.

...svg content...Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 90min.com jelentése szerint noha a közelmúltban arról szóltak a pletykák, hogy Xabi Alonsót szemelte ki magának a Tottenham és a Real Madrid is, hogy betöltse az edzői posztot, a menedzser legalább a következő szezon végéig elkötelezte magát jelenlegi klubja, a Bayer Leverkusen mellett.

A Real Sociedad B csapatát három évig irányító Alonsót októberben nevezte ki a Leverkusen, miután a csapat igen gyengén kezdte a szezont. Ezzel pedig a visszavonult spanyol visszatért a német labdarúgásba, miután befejezte a korábban a Bayern Münchennél töltött kétéves pályafutását. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Alonso remek munkát végzett a Leverkusen csapatával, ugyanis a klub az első nyolc Bundesliga-mérkőzéséből csak egyet nyert meg, az edző érkezésekor pedig majdnem a tabella legalján kullogtak: csakhogy azóta 22 bajnoki mérkőzésből 13 meccset megnyertek, a csapat pedig a kiesés ellen vívott harc után egészen a hatodik helyre kúszott fel.

Sőt, eközben a Leverkusen az Európa Liga elődöntőjébe is bejutott. Ezek alapján pedig nem meglepő, hogy az edzőt összefüggésbe hozták a közelmúltban a Real Madriddal és a Tottenhammal is, hiszen bizonyította, hogy kiváló szakember, és képes motiválni csapatát.
Csakhogy most maga Alonso szólalt meg az ügyben, s rögvest tisztázta:

„Sok éve vagyok a futballban, a pletykák teljesen normálisak, de nekünk a Leverkusenben még sok mindent kell elérnünk. Ezért van az, hogy fejben 100 százalékban itt voltam az elmúlt hónapokban. És fejben a következő szezonban is 100 százalékban itt leszek.”

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.