Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,89 Ft
Euró
385,39 Ft
Font
451,01 Ft
Bitcoin
71,318 $

Szorcsik Viki szerint ilyen még nem történt Magyarországon

A Farm VIP 3 kapcsán beszélt arról, hogy szerinte ilyen még nem történt Magyarországon, miután még mindig téma a szereplése a műsorban, ráadásul bírósági ügye lett az egyik csapattársával.

...svg content...Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Viki nagyon megosztó volt a Farm VIP 3-ban, annak első felében biztosan. Rengeteg támadást kapott, egészen elképesztő negatív kommentáradat lepte el a közösségi médiát, rég láttunk hasonlóra példát.

Nyilván addigra már rég véget ért a műsor, így Viki élőben szembesülhetett azzal, miket írnak róla az emberek. Igyekezett tisztázni a dolgokat, de sokan nem akarták meghallgatni, majd jött a bírósági ügye Mischinger Péterrel, ami még mindig tart. Soron kívül Újabb megrázó információk láttak napvilágot a halálos verőcei hajóbalesetről

Péter nem mellesleg hamarosan a Párharc második évadában lesz látható, addig Viki a Szerencsekerékben szerepelt. Kasza Tibi szóba is hozta a farmos kalandját a színésznőnek, aki viccesen megjegyezte, jól sikerült az ottani szereplése.

Ráadásul úgy esett ki, hogy kiszavazták, még párbajozni sem tudott, ami igazán fájó volt. Viki azt mondta, szerinte ilyen még nem történt Magyarországon, hogy ennyit beszéljenek egy műsorról, ami már rég véget ért.

„Valahol erre büszke vagyok, arra nem, hogy rengeteg hülyeséget írnak rólam.” – jegyezte meg Viki kedélyesen, aki igyekszik pozitív, vidám maradni, és azok, akik azt várják, hogy teljesen megváltozzon, várhatják.

Lázár János szerint lehet, hogy Magyar Péter miatt lesz újabb kétharmada a Fidesznek

Mint fogalmazott, „lehet, hogy az új messiás lehetővé teszi, hogy 2026-ban újra kétharmadot kapjunk”.

Nukleáris megállapodást kötött egymással Magyarország és Japán

Nukleáris együttműködési megállapodást kötött Magyarország és Japán, amelynek célja a kis teljesítményű és helyigényű atomreaktorok technológiai fejlesztése.