Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,22 Ft
Euró
395,42 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
61,883 $

Istenes Bence imádja az Audiját, komoly a gép (fotók)

Istenes Bence továbbra is az egyik legsikeresebb médiaszemélyiség, aki többek között a közlekedésnek is megadja a módját.

...svg content...Fotó: Instagram/Istenes Bence
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Istenes Bence nagyon régóta az egyik legfoglalkoztatottabb műsorvezető, aki fiatalon kapott lehetőséget. Az RTL látta benne a potenciált, és igen komoly műsorokat bízott rá, majd miután megugrotta a lécet, egyre több és több elismerést kapott.

Mára olyan tapasztalattal rendelkezik, mint ebben a korban csak kevesen. Németországban is kipróbálta magát, de egy ideje ismét itthon éli az életét a családjával, akikkel vidékre költözik. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Vettek egy nagy házat, ami komoly átalakításokon megy keresztül, viszont már most nagyon boldogok, hogy övék a telek a házzal. Érdekes lesz látni a végeredményt, ami minden bizonnyal impozáns hatással bír majd.

Bence édesapaként természetesen a családját tartja szem előtt, de karrierjéről sem feledkezik meg. Bejelentették, hogy ő lesz a The Voice műsorvezetője, míg Curtis az egyik coach, aki meghatódott a felkérés hallatán.

Istenes Bence szereti az autókat, és egy ideje az Audit képviseli. Egy SQ8-cal járja az utakat, amit imád, és meg tudjuk érteni, mert az autó már megjelenése is rendkívül masszív, modern, egy aerodinamikai mestermű.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.