Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,37 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
453,36 Ft
Bitcoin
62,837 $

Tóth Gabi felköszöntötte az édesapját (családi fotó)

Tóth Gabi a közösségi médián keresztül is felköszöntötte az édesapját, aki szintén fontos személy az életében.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nagyon fiatalon vált ismert emberré, és akkor még csak nem is sejthette, hogy mi vár rá. Legalábbis részben, mert Tóth Vera, a növőre által láthatta, hogy ez mivel is járhat, még akkor is, ha más karakter.

Gabi és Vera sokat segíthettek egymásnak, mindig hasznosan a testvéri tanácsok. Ugyanakkor ez mindig egy belső harc, ráadásul Gabit rengetegen támadják, évek óta az egyik legmegosztóbb karakter. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Ez már olyasvalami, ami komoly teherré válik, de az énekesnő nem adja fel, és nem hajlandó háttérbe vonulni. Helyette készül az új turnéjára, ami még különlegesebbnek ígérkezik, mint a tavalyi, szintén Erdélyben.

Egyre több álma, vágya teljesül, de a család mindig is az élen szerepel nála. Sokat köszönhet a szüleinek, és természetesen a közösségi médián keresztül is felköszöntötte a büszke és szeretett édesapját.

Ritkán látni nyilvános fotókat, amiken rajta szerepelnek a szülők, hiszen ők a háttérből figyelik az eseményeket. Most azonban Gabi kivételt tett, a fotót ideiglenesen erre a linkre kattintva érhetitek el.