Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
62,898 $

Hajrában szerzett góllal nyert a Barcelona az Osasuna ellen

Hosszú időn át emberelőnyben játszhatott a Barcelona, de így is csak egy hajrában szerzett góllal tudtak nyerni az Osasuna ellen.

Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelonának immáron nincs miért aggódnia, gyakorlatilag a kezükben van a bajnoki cím. Tekintve, hogy milyen hamar kiestek a Bajnokok Ligájából, majd az Európa-ligából, ez egy fontos szépségtapasz lehet a szurkolók felé.

Jövőre minden bizonnyal sokkal nehezebb dolguk lesz, és Xavi nyomás alá kerülhet, ha megint nem úgy teljesítenek a BL-ben, mint kellene. Szükségük lesz erősítésekre, de csapat anyagi helyzete még mindig nem engedi meg azt, hogy óriási összegekkel dobálózzanak. Soron kívül Orbán Viktor szerint Karácsony majdnem megakadályozta az érkezését

A Real Madrid, akik viszont hamarosan a döntőért fognak játszatni a Manchester Cityvel az elődöntőben, nem egy ziccert hagytak ki a hónapok alatt. Ennek is betudható a nagy különbség, és az, hogy kvázi minden eldőlt.

Jelen állás szerint már 82 pontos a Barcelona 33 mérkőzést követően, addig a Real Madrid 32 meccsből 68 egységet hozott össze. Hamarosan matematikailag is eldől, hogy a katalánok nyerik az aktuális kiírást.

A Barca legutóbb az Osasuna csapatát fogadta, akik sokáig, egészen az utolsó percekig tartották magukat, annak ellenére is, hogy Herrando a 27. percben azonnal piros lapot kapott. Végül Alba volt a hős De Jong passzából, 5 perccel a rendes játékidő vége előtt.

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.