Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Semmibe vették drukkereiket a Leeds játékosai, bocsánatkérésre kényszerültek

Videóra is vették a csapat faragatlanságát.

...svg content...MTI/EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A kiesés elől menekülő Leeds United a Bournemouth elleni megsemmisítő, 4-1-es vereség előtt elég csúnyán viselkedett a drukkereivel, akik óriásit csalódtak a csapatban – számolt be róla az ESPN.

Miközben a csapat elhagyta a szállást, több szurkoló is szeretett volna aláírást, közös képet a játékosokkal, ám ők tudomást sem vettek a rájuk váró drukkerekről. A csoportban volt egy Leeds-szerelésben lévő fiatal fiú is, aki több játékosnak integetett, akik viszont egyáltalán nem reagáltak. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

„Szavakkal nem lehet kifejezni, mennyire sajnáljuk, hogy a videón látható fiú nem kapott több figyelmet a csapattól. Egy-egy meccsnapon sétát teszünk, előtte és utána megállunk fotózkodni és autogramot osztani, hogy biztosítsuk a szurkolókkal való interakciót” – fogalmaztak a közleményben.

„Az egyetlen módja a válaszadásnak a pályán van. A Leeds szurkolói hatalmas számban utaznak fel és alá az országban, és ennél többet érdemelnek” – írták.

A Leeds legközelebb a Manchester City otthonában játszik, mielőtt a Newcastle csapatát fogadják, így egyáltalán nem várnak számukra könnyed meccsek. Vasárnap a klub szurkolói tanácsadó testülete bizalmatlansági nyilatkozatot adott ki Javi Gracia menedzserrel és az igazgatótanáccsal szemben, egyértelmű, hogy a csapat hátterében is problémák vannak.