Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,80 Ft
Euró
390,95 Ft
Font
457,88 Ft
Bitcoin
60,896 $

Földnek csapódott egy repülőgép az USA-ban, többen meghaltak (videó)

Többen életüket vesztették, amikor egy repülőtér közelében földnek csapódott egy kisrepülőgép az USA-ban.

Fotó: Unsplash/John Waco,jr
Észak-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hatóságok beszámolója szerint három ember hunyt el a repülőgép-szerencsétlenségben a Big Bear repülőtér közelében. Az egyik lakónegyedben csapódott a földnek a gép, nem messze a város repülőterétől – írja a Los Angeles Times.

Egy egymotoros Beechcraft A36-os szenvedett balesetet vasárnap délután 2 óra körül. A gép egy mezőre zuhant, majd megtörtént a tragédia, a három ember életét már nem tudták megmenteni a helyszínre érkező egységek. Soron kívül Szentkirályi Alexandra megegyezett Lázár Jánossal a BKK-s dolgozói jegyekről

Az egyik szemtanú, aki körülbelül két háztömbnyirka lakik a baleset helyszínétől, azt mondta, nem hitte el, amit látott. Megrázta a roncs látványa, miközben egyre többen igyekeztek segíteni a roncsban lévőknek.

Egyelőre nem tudni, mi történhetett, de ez három napon belül már a második halálos kimenetellel végződött szerencsétlenség a dél-kaliforniai lakónegyedben. Lehetséges, hogy a pilóta rosszul lett, és ez okozhatta a tragédiát, a vizsgálatok jelenleg is zajlanak a háttérben.

Bőnyi iskolai késelés: javítóintézetbe kerül a 12 éves elkövető

30 napra rendelte el a Győri Járásbíróság annak a 12 éves lánynak a letartóztatását, aki szívtájékon szúrta osztálytársát.