Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Klopp reagált a közösségi oldalakon kapott kritikákra

A német edző szerint még jó, hogy nem a kommentelők mondják meg, hogy mit csináljanak.

...svg content...MTI/EPA/ISABEL INFANTES
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Liverpool bár úgy tűnik, hogy kezdi magát összeszedni a szezon végéhez közeledve, mégis számos kritikát kapnak a drukkerektől, akár azért is, ha nincsenek megelégedve a csapat összeállításával.

„Jó, hogy mi hozzuk meg a döntéseket, és nem hagyjuk, hogy a közösségi médiában kommentelők tegyék meg ezt- mondta Klopp, aki azt is hozzátette, hogy megérti, hogy az idei szezon miatt kissé kritikusabbak a szurkolók – írja az ESPN. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

„A szezon nagy részében nem voltunk önmagunk, de ettől még nem szabad pánikszerű döntéseket hoznunk. Rengeteg potenciál van ebben a csapatban, és ezt ebben a szezonban nem mutattuk eléggé.”

A tavaly az utolsó pillanatokig a bajnoki címért harcoló Liverpool idei célja vélhetően csupán az Európa-liga csoportkört érő ötödik pozíció lehet, ami néhány hónappal ezelőtt még nagyon távolinak tűnt a csapat számára.

Az elmúlt öt fordulóban Jürgen Klopp együttese három győzelmet aratott, két döntetlen mellett. A negyedik pozícióban álló Manchester United azonban már elérhetetlennek tűnik.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.