Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Ekkora a várandós Puskás-Dallos Bogi pocakja

Egyre csak növekszik Puskás-Dallos Bogi pocakja, akinek nagyon jól áll a terhesség, illetve a kismamaság.

...svg content...Fotó: Instagram/Puskás-Dallos Bog
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Puskás-Dallos Bogi élete legszebb időszakát élheti, ráadásul fiatalon adatott meg számára az anyai szerep. Csak idő kérdése volt, hogy Puskás Peti mikor jegyzi el a szerelmét, akivel a Nyerő Párosban is szerepelt.

Nem sokkal később megtartották az esküvőt, pár héttel ezelőtt pedig jöhetett a nagy bejelentés, miszerint babát várnak. Ez sem okozhatott nagy meglepetést, mert mindenki tudta, milyen jó közöttük a kapcsolat. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

Nem lehet elképzelni őket egymás nélkül, és minden jel arra mutat, hogy együtt öregedhetnek meg. Az első babájuk hónapok múlva lát napvilágot, akiről egyelőre keveset beszélnek, talán a babonák miatt is.

Remek családban nőhet majd fel a gyermek, Peti és Bogi is felkészült a szülői teendőkre. Mindenük megvan ahhoz, hogy a gyermekük stabil környezetben nőhessen fel, ami pikk-pakk eljön.

Az idő gyorsan telik, Bogi pocakja pedig egyre látványosabb, amit alább látni is fogtok. Egy igazán csinos ruhát választott az énekesnő a nagy napra, és egyelőre nem szünetelteti a zenélést, ami továbbra is fontos számára.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.