Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,54 Ft
Euró
387,08 Ft
Font
451,81 Ft
Bitcoin
66,035 $

Paprika Dorina elárulta, tartani fogja-e a kapcsolatot Visváder Tomival

Paprika Dorina és Visváder Tomi kapcsolata igencsak viharos volt a Hal a tortán ideje alatt, de nincs szó arról, hogy haragban lennének.

...svg content...Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Keményen ment az adok-kapok, csak úgy repkedtek a beszólások Dorina és Tomi között. Tamás egy alkalommal még egy kokit is kapott a fejére, ami nem kicsit lepte meg, de a fiatal lánynál is betelt a pohár.

A hét utolsó felére már jobb volt a viszony kettejük között, viszont minden Dorina arcára volt írva, amikor kiderült, Tamás nyerte meg a Hal a tortánt, és nem ő. Nem tudott felhőtlenül örülni versenytársa győzelmének, akinek ez nem esett jól. Soron kívül Két megyére is másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

Még mielőtt ez megtörtént volna, Dorinán volt a sor, hogy összeüssön egy komoly menüt. Magabiztosan vágott neki a kalandnak, és érezte, hogy ez most egy jó lehetőség arra, hogy nyerjen.

Gáspár Bea megkérdezte Dorinát, tartani fogja-e valakivel a kapcsolatot a csapatból. Ennek kapcsán a fiatal lány beszélt arról, hogy Visváder Tomival is szeretné tartani a kapcsolatot, mert nem haragtartó ember.

„Tomival is fogom azért tartani a kapcsolatot.” Bea ennek örült, támogatta ezt, mert soha nem jó haragot tartani, viszont Dorina megfogadta, többet együtt főzni biztosan nem fog Tamással, az nem megy nekik.