Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Hátulról fotózták Kocsis Alexandrát Balin, bámulatosan néz ki

Női szemmel is nagyon magas szinten van Kocsis Alexandra, amit el kell ismerni, és motivációt meríteni belőle.

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Kocsis Alexandra egy kiváló sportoló, nagyszerű eredményekkel a háta mögött. Igazi bajnokként mutatkozhatott be az Exatlon Hungary-ban, amit imádtak a nézők, és Alexandrát is szerették, sokan csodálták is.

Nem meglepő, mert érdekes személyiség, és olyan vonalakkal rendelkezik, ami sokakból irigységet válthat ki. Irigység helyett viszont mindig jobb inkább saját magunkból is kihozni a maximumot, nem kifogásokat keresni. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Alexandra soha nem keres kifogásokat, helyettük inkább azon dolgozik, hogyan kerülhetne magasabb szintre, és nemcsak fizikálisan, hanem mentális és lelki szinten is. Ezek mind nagyon fontos tényezők az ember életében.

Egy dolog eltervezni valamit, és megint más tenni is érte. Alexandra az utóbbi csoportba tartozik, és szereti az életet, különösen akkor, ha épp egy csodálatos helyszínt látogathat meg, mint például Balit.

Balin szinte minden lenyűgöző, kezdve a parttal, ahol még a szivárvány is másképpen mutat. Erről készült most egy fotó, de Alexandra formájáról sem feledkezhetünk meg, több mint lenyűgöző és látványos.