Clouds
21 Budapest
Dollár
344,74 Ft
Euró
371,11 Ft
Font
432,30 Ft
Bitcoin
26,950 $

Igazi csoda Kocsis Alexandra bikiniformája (fotók)

Fotó: Instagram/Kocsis Alexandra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A csodát ne szó szerint értsük, mert Kocsis Alexandra nagyon keményen meg dolgozott ezért a formáért, amiért csak dicséretet érdemel.

Kocsis Alexandra szintén azon példák közé sorolható, akik igyekeznek minél többet kihozni a bennük rejlő potenciálból. Ez olyasvalami, ami az egész életét meghatározza, és rendkívüli hatással van rá.

Soron kívül Azonnal töröld ezeket az alkalmazásokat a telefonodról

Azok, akik alábecsülik ezt, nagyobb hibát nem is követhetnének el, mert mindez nemcsak a fizikai megjelenésről szól, hanem a mentális erőről és a lélekről. Ezek összekapcsolódván nyújtanak egészet, és Alexandra formája páratlan.

A balis nyaralására pedig élete végéig emlékezni fog, és szinte biztos, hogy egy nap visszatér a szigetre. Egészen elképesztő az a környezet, ahol Alexandra pihen, nem is igazán lehet találni rá szavakat.

„Ma egy fantasztikus helyre látogattunk el, ahol a természet varázslatos szépsége leírhatatlan volt. A zöld növényzet, a sziklák és a türkizkék víz olyan szép volt, hogy alig akartam elhinni, hogy ez valóság.” – írta a posztjában Alexandra.

Ez olyasvalami, amit soha nem fog elfeledni az Exatlon Hungary korábbi bajnokversenyzője, bárhol is járjon. „A Kelingking Beach Nusa Penidán egy igazi természeti csoda, amelynek látványát soha nem fogjuk elfelejteni!”