Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,56 Ft
Font
453,33 Ft
Bitcoin
63,421 $

Hal a tortán: Rubint Réka FaceTime-on adott tippeket Schobert Larának

Schobert Lara felhívta az édesanyját a kacsatoll miatt, ami meglepte, mert nem számított arra, hogy tollazni is kell.

Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara és Schobert Norbi még egy duettel is készült az este folyamán, ami remekül sikerült. Előtte Lara, aki úgy tervezi, hogy a közeljövőben elköltözik otthonról, nekivágott a nagy főzésnek és sütésnek.

Lara úgy volt vele, Norbikára bízza a rétessel kapcsolatos feladatokat. Bízott benne, hogy képes lesz megcsinálni a desszertet, ami eddig mindenkinek feladta a leckét a Hal a tortán aktuális versenyhetében. Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

Később azonban rájött, ez nem lesz olyan egyszerű, mert szerinte ugyan jól főz az öccse, sütni már semennyire nem tud. Attól függetlenül, hogy Lara szerint jól mozog a konyhában, mégis azt érezte, vak vezet világtalant.

Lara nem adta fel

Arra sem számított, hogy meg kell kopasztania a kacsát, ami tele volt tollal. „Gusztustalanul sok toll van benne.” Ez volt az a pont, amikor Lara felhívta Rubint Rékát, hogy segítsen neki, mert a tollakkal nem tudott mit kezdeni.

„Ezt hogy lehet kiszedni? Próbálom kézzel kiszedni, de nem tudom. Mivel csináljam? Szemöldökcsipesszel?” Réka azt a tippet adta a lányának, hogy egy rövid késsel szedegesse ki a tollakat.

Ez volt talán az egyik legnagyobb kihívás, mert erre valóban nem számított Lara, aki igyekezett nem kétségbe esni. A vendégek pedig kíváncsiak vártak, hogy mi sül ki ebből az egészből, mivel áll elő Lara.