Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Schobert Lara és Schobert Norbi duettben énekelt (videó)

Schobert Larát és testvérét, Schobert Norbit ritkán hallhatjuk énekelni, de most ez is megtörtént, sokakat meglephettek az énektudásukkal.

...svg content...Fotó: Instagram/Hal a tortán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara nemrég elárulta, komoly céljai vannak, többek között elköltözne otthonról, és saját aerobic órákat tartana. Nem kizárt, hogy ezzel édesanyja, Rubint Réka nyomdokaiba lép, aki elismerte, az utóbb időben saját maga érdekében visszavett a tempóból.

Larát legutóbb a Hal a tortán új évadában láthattuk szerepelni, sokan várták ezt a pillanatot. Egyrészt az egyik legismertebb fiatal hírességről beszélünk, másrészt Lara nagyon szeret főzni, sokat tanult a konyháról. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ez olyasvalami, ami szintén érdekli, és amikor Hollandiában élt az akkori barátjával, napi szinten volt lehetősége gyakorolni. Azóta visszaköltözött, és újra Magyarországon éli az életét, de hogy merre sodorja később az élet, nem tudni.

Nagyobb esély van arra, hogy Magyarországon marad, és később hasonló karriert futhat be, mint az édesanyja. Minden tehetsége megvan hozzá, és komolyan veszi az edzéseket, valamint a tanórákat.

A Hal a tortánban nemcsak ő, hanem a Farm VIP 3 győztese, Schobert Norbi is feltűnt, akivel közösen egy duettet adott elő. Valkusz Milánt meglepte Norbi hangja, és azt tanácsolta neki, folytassa.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.