Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Elengedheti a Chelsea a Bayern München első számú kiszemeltjét

A Bayern München vezetőedzője, Thomas Tuchel a Chelsea középpályását, Mateo Kovacicot tette meg fő nyári célpontjává és sajtóértesülések szerint a londoniak hajlandóak tárgyalni róla.

...svg content...London, 2022. május 14. Mateo Kovacic, a Chelsea (b) és Thiago, a Liverpool játékosa az angol labdarúgó FA-Kupa döntõjében játszott Chelsea – Liverpool mérkõzésen a londoni Wembley stadionban 2022. május 14-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

A 49 éves menedzsert márciusban nevezte ki a Bayern Julian Nagelsmann sokakat megdöbbentő menesztése után, mivel a klub vezetése aggódott, nem tudnak triplázni idén. Tuchel vezetése alatt azonban már most annyi vereséget szenvedett a csapat, mint elődje alatt idén összesen, kiestek a BL-ből és a német kupából és a Bundesligában is lecsúsztak az első helyről a hétvégén.

A Bild beszámolói szerint Tuchel nem igazán elégedett a kerettel, ezért jövőre erősíteni szeretne, különösen a középpályán, ahol a védők elé van szüksége valakire, aki megakasztja a támadásokat, valamint fel tudja hozni a labdát. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A klub már megállapodott az RB Leipziggel Konrad Laimer leigazolásáról, ő nem illik ebbe a keretbe, de van, aki igen: Tuchel ma is nagy rajongója Kovacicnak, akit még a Stamford Bridge-en edzett, és ő lehet az, akit betehet a védelem elé, hogy Laimernek, Joshua Kimmichnek és társaiknak csak a támadásokra kelljen figyelnie.

Ráadásul a Metro szerint a Chelsea hajlandó megválni a horvát válogatottól, akinek még van egy év a szerződéséből, a hosszabbításról szóló tárgyalások azonban megakadtak, szóval, ha szeretnének pénzt látni Kovacicból, akkor most kell túladniuk rajta.

Mindeközben Mauricio Pochettino, aki a csapat új menedzsere lehet, már meg is találhatta a maga kiszemeltjét Kovacic helyére, bár a lap nem ír arról, hogy miről van szó. A klubnak azonban most elsősorban eladnia kellene játékosokat, mert miután az elmúlt egy évben 600 millió fontot költöttek, nem maradt sok lehetőségük további vásárlásokra, ráadásul a játékoskeret is hatalmasra duzzadt.

Kovacic mellett egy új csatár vásárlásán is gondolkodik a Bayern, elsősorban a Napoli nigériai játékosában, Victor Osimhenben gondolkodnak, akinek barátnője német, tehát nincs kizárva, hogy szeretne visszatérni a Bundesligába.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.