Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Tényleges életfogytiglanival büntetnék a kemecsei nőt megvakító férfit

A bestiális tett után bocsánatot kért az elkövető, de a nő szerint ez megbocsáthatatlan bűn.

Fotó: unsplash
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

A 36 éves vádlott csak a kifogásokat kereste, hogy miért kellene elhalasztani a keddi tárgyalást, azonban viselkedése átlátszó volt, a bíró pedig megjegyezte, hogy ez tipikus „perelhúzó” magatartás.

Az áldozat a tárgyalás során részletesen elmondta, milyen szörnyűségeket kellett átélnie, a bírónak többször is szüntet kellett elrendelnie, mert a nő rosszul lett a borzalmas emlékek felidézése közben. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Tagadta szándékát a büntetett előéletű férfi

Az elkövető többszörös visszaesőként állt a vádlottak padjánál, korábban hat évre ítélték, volt párját ugyanis elrabolták és késsel fenyegették, amiért feljelentette az agresszív férfit – írja az RTL Híradó.

A férfit, aki tagadja, hogy meg akarta volna ölni barátnőjét, most különösen kegyetlen emberölés kísérletével vádolják, az ügyészség pedig tényleges életfogytiglani börtönt kér rá.

A következő két tárgyaláson a szemtanúk és a szakértők meghallgatása történik, ítélet ezt követően születik majd. A szörnyűségeket felidéző nő elmondta, legjobban az fáj számára, hogy soha többé nem láthatja a kislányát.