Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Megdöbbentően szexi teste van az 57 éves Elizabeth Hurley-nek (fotók)

Újabb és újabb bikini fotók bizonyítják, hogy Elizabeth Hurley maga a csoda, aki 57 évesen is sokkal inkább 37-nek néz ki.

...svg content...Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hosszú lenne az a lista, amin azon sztárok szerepelnének, akik nem kevés esztendőt tagadhatnának le a korukból. Heidi Klum is közéjük tartozik, a világhírű modell még mindig őrjítő vonalakkal rendelkezik.

Egy generációval feljebb Demi Moore is kiváló példa, aki legalább 20 évvel tűnik fiatalabbnak, és a formája ugyancsak elképesztő. Salma Hayek szintén, róla is csak a legmagasabb szinteken lehetne beszélni. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Természetesen Jennifer Lopezt sem hagynánk ki, egyértelműen a lista első felében lenne. Ők mind olyan sztárok, akikben megvan a kellő motiváció, és ezzel együtt nagyon különleges géneket örököltek.

Genetikai csodaként Elizabeth Hurley az egyik legerősebb példa, aki lassan a 60. születésnapjára készülhet, mégis mintha csak a 30-as éveit taposná. Nehéz lenne szavakba önteni, mennyire fiatalos a színésznő.

Bikinitervezőként is sikeres, és nála jobb modellt nem is találhatna a darabok bemutatására. Több mint hiteles, és mint azt alább látni fogjátok, az öregedés jelei igazán nem is jelentek meg a rajta, a bőrén sem.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.