Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,634 $

Majka ismét hajszínt váltott (fotók)

Majka és a srácok is igyekeztek kihasználni a jó időt vasárnap, remek fotók készültek a fiúkról a közös programon.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Majka nem is lehetne büszkébb a fiaira, akik nagyon intelligensek és tehetségesek. Mindketten futballoznak, ráadásul az Újpest színeiben, ami nem mellesleg a rapper kedvenc hazai csapata, mert odakint a Manchester Unitedért dobog a szíve.

Az elmúlt években egyik csapat sem teljesített túlságosan jól, de két legendás klubról beszélünk, melyeknél mindig adott a jövő. Majka fiai is jól érzik magukat az egyesületnél, és egy nap talán csapattársak lesznek. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

Mivel van közöttük pár év, nem ugyanazon korosztályban rúgják a bőrt, ám később más lehet a helyzet. Különleges lenne őket egyszerre a pályán látni, és erre valódi esély nyílhat a következő években.

Az időközben ismét hajszínt váltott Majka és Hajni mindent megtesznek azért, hogy a fiaik jövője biztosított legyen. Már mindkét fiúnak van saját lakása, és később autót is fognak kapni, ami nagyon erős alapot jelent számukra a felnőtt életükben.

Sokat programoznak együtt, és amikor ilyen szép idő van, mint vasárnap, csak jó kedve lehet az embernek. A srácok is remekül szórakoztak, minden adott volt ahhoz, hogy kihasználják ezt a remek időjárást.