Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Csercseszov árgus szemekkel kereste a magyar játékosokat a Ferencvárosnál

Visszaemlékezésében osztotta meg Sztanyiszlav Csercseszov, hogy amikor megérkezett a Ferencvároshoz, az volt az első kérdése, hol vannak a magyar játékosok.

...svg content...Fotó: MTI/Mónus Márton
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Magyar Nemzet jelentése szerint Sztanyiszlav Csercseszov a labdarúgó NB I 28. fordulójában, a Vasas elleni 1-0-s győzelem után emlékezett vissza arra a pillanatra, amikor megérkezett a Ferencvároshoz, s első kérdése az volt, hol vannak a csapatba beépíthető magyar játékosok.

Mivel szeretné, ha a hazai tehetségek is megmutathatnák képességeiket a pályán, Csercseszov nagyon örül, hogy Pászka Lóránd mellett Lisztes Krisztián és Baráth Péter is fejlődik. Noha a Ferencváros nem a legjobb formáját hozta a Vasas elleni mérkőzésen, több szempontból is izgalmas és emlékezetes volt az összecsapás. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Részben azért, mert a 17 éves Lisztes Krisztián bebizonyította Sztanyiszlav Csercseszovnak, hogy bármire képes, és csereként el is döntötte a mérkőzést. A meccs után Csercseszov elárulta:

„Amikor megérkeztem a Ferencvároshoz, rögtön azt kérdeztem, kik azok a magyar játékosok, akikre számíthatok, örülök, hogy már hármat is sikerült beépíteni. Szeretnék minél több lehetőséget adni nekik.”

Amikor arról kérdezték, hogy mi lehet az oka annak, hogy Ferencváros a sereghajtó Vasassal szinte minden alkalommal szoros meccseket játszik, a szakember jelezte, ő maga sem tudja ennek okát, ám rámutatott, nem létezik olyan csapat a világon, mely egy bajnokság elejétől egészen a végéig mindig remekül teljesít.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.