Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,73 Ft
Euró
391,01 Ft
Font
458,17 Ft
Bitcoin
62,858 $

Szexi sminket és frizurát kapott Stana Alexandra

Az esküvői fotók után egy teljesen más összeállításban láthatjuk viszont a Dancing with the Stars táncosát.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra egyértelműen profitálni tudott abból, hogy bemutatkozott a Dancing with the Starsban, és eddig mindhárom évadban szerepelt. Mindegyik szezonja teljesen más volt, mialatt a közönség megszerette.

Később ismét rátalált a szerelem, bár ennek tekintetében már sokan nem voltak kedvesek vele. Horváth Gréta korábbi férje lett a párja, akivel azóta is együtt van, boldogan élik az életüket, és egyértelműen hosszú távú terveik vannak. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Nem unatkoznak, mindketten sokat dolgoznak, de igyekeznek egymásra is időt fordítani. Mivel együtt laknak, ez rögtön sokat segít a dolgon, és láthattuk, milyen jól mutatnak egymás mellett esküvői ruhában.

Alexandra is volt korábban házas, de a házassága nagyon rövid ideig tartott. A múltat maga mögött hagyta, és rendkívül boldog Meggyes Dávid oldalán, ezernyi közös emlékük van már, noha nem hosszú évek óta alkotnak egy párt.

A szuper-vonzó táncosnő továbbra is tagja a TV2 családjának, melynek sokat köszönhet, és időről időre forgatnak is együtt. Most épp egy nagyon szexi sminket és frizurát kapott, ami elnyerte a közönség tetszését.