Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,23 Ft
Euró
389,34 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,398 $

Mélyponton a Real Madrid és a Barcelona kapcsolata, de egyvalamiben egyetértenek

Rég nem látott viszály bontakozott ki a két spanyol óriásklub között.

MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Negreira-ügy kapcsán feszült egymásnak a Real Madrid és a Barcelona. Míg előbbi támogatta a bírói kifizetések kivizsgálását, mondván aggódnak a bajnokság tisztasága miatt, addig a Barca elnöke, Joan Laporta szerint a Real Madrid inkább jobban tenné, ha mélyen hallgatna, hiszen a Franco-rezsim kedvenc csapata volt.

A sárdobálás folytatódott, a Real Madrid egy videóval vágott vissza, miszerint pont a Barcelona volt a diktatúra kegyeltje, így aztán a helyzet most nagyon úgy fest, hogy alaposan megharagudott egymásra Spanyolország két legnagyobb egyesülete. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Mindazonáltal a kialakult feszültség a két klub már meglévő terveit – mint például az idén nyárra, az Egyesült Államokba tervezett El Clásicót – nem érinti a dolog, mint ahogyan a Szuperliga-projekt kölcsönös támogatását sem.

A Real Madrid és a Barcelona az elmúlt években szorosan együttműködött a Szuperliga kapcsán, azonban könnyen lehet, hogy a mostani konfliktus fordulópontot jelenthet a két klub közötti kapcsolatban – írja az ESPN.

A Negreira-ügyben perdöntő lesz a spanyol bíróságok ítélete, valamint az ezt követő UEFA-vizsgálat, utóbbi során akár ki is tilthatják a Barcelonát a nemzetközi kupaporondról, ami óriási anyagi érvágás lenne az amúgy is pénzügyi gondokkal küszködő klub számára.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.