Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Cristiano Ronaldo közös fotója a születésnapos kislányával

Esmeralda Ronaldo betöltötte az első életévét, melynek alkalmából Cristiano Ronaldo, a büszke édesapa megosztott egy közös fotót.

...svg content...Fotó: EPA/MIGUEL A. LOPES
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo népszerűsége töretlen, annak ellenére is, hogy elhagyta Európát. Jól érzi magát a szaúdi ligában, ahol minden eddiginél nagyobb fizetést kap, bár a riválisuk készek lennének még ennél is több pénzt adni Lionel Messinek.

Őrületes pénzekről van szó, amit nehéz felfogni, de ilyen a modern futball. A nagy játékosok napi szinten is milliókat keresnek, és ez olyasvalami, ami az átlagember számára elérhetetlennek tűnik, és sokszor az is. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Ettől függetlenül nem kell irigyelni a sportolókat, tesznek érte eleget, hogy megkapják a fizetésüket, és az életük messze nem átlagos. Nem tudnak olyan programokon részt venni, mint sokan mások, köszönhetően a folyamatos figyelemnek.

Ronaldo például érthető módon régóta testőröket is alkalmaz, akik vigyáznak a családjára. Jobb biztosra menni, már csak amiatt is, hogy ne közelítsék meg őket állandóan a rajongók, ha odakint vannak.

A portugál klasszis nagy családapa, aki legutóbb a kislányával közösen jelentkezett be. Esmeralda ugyanis betöltötte az első életévét, melynek alkalmából megosztott egy közös fotót, és gratulált az első életévéhez, valamint hozzátette, nagyon szereti őt.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.