Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,14 Ft
Euró
395,50 Ft
Font
468,28 Ft
Bitcoin
61,798 $

Így fest műsorvezetőként Gáspár Evelin

Gáspár Evelinnek a műsorvezetői szerep is jól áll, érdekes és értékes tapasztalatokra tehet szert ezen a területen.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin az elmúlt időszakban ismét sokat volt a képernyőn, nemcsak a TV2-n, aminek akadémiáján tanul, és hamarosan vizsgázni fog. A Troll a konyhában című műsorban az édesapjával szerepelt, és nagy hangulatot csináltak.

Az Ütős Ötösben pedig az egész család jelen volt, és megtudhattuk, Győzike miért nem viseli a karikagyűrűjét, akárcsak a felesége, Gáspár Bea. Sőt, az első csókról is szó esett, aminek történetéről eddig csak kevesen tudhattak. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Szintén az adás ideje alatt derült ki, hogy Gáspár Virág Franciaországba költözik, ott folytatja a tanulmányait. A következő fél év egészen más és rendkívül izgalmas lesz számára, alapjaiban határozhatja meg az életét.

Evelin sem panaszkodhat, aki sokat tanul a TV2 Akadémián, többek között a háttérről is, hogyan épül fel egy műsor. Műsorvezetőként is belekóstolhatott a munkálatokba, így olyan ajtók nyílhatnak meg előtte, melyek azelőtt soha.

Meglátjuk, hogy mit hoz a jövő, mindenesetre Evelin nyitott, és igyekszik mindig maximumon teljesíteni. Ez a szerep is jól áll neki, és ha igazán érdekli a szakma, akkor akár ez a jövőjét is jelentheti.

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.