Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,37 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
454,96 Ft
Bitcoin
57,519 $

Horváth Évát fürdőruhában fotózták, ömlenek a like-ok

Horváth Éva utál diétázni, nem számolgatja a szénhidrátmenyiséget, mégis isteni formában van, köszönhetően a jógának.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Más esetben valószínűleg messze nem lenne ilyen formában, de sok minden valóban fejben dől el. A jóga pedig mentálisan is sokat segít az embernek, nem beszélve a lelki hatásokról, melyek mindenre hatással vannak.

„Ez a poszt csak azért születhetett meg, mert sokan írjátok, kérdezitek. Mit szedsz, mit használsz, hogy ilyen alakod van, 2 gyerek után? #válasz #semmit!” – kezdte a posztjában tömören és röviden Éva, aki szenzációs formában van. Soron kívül Kétmilliós kárt okozott egy 16 éves fiatal a Határ úti metróállomásnál

„Én nem is tudnám szúrni magam az otthoni hülyeségekkel és népszerű fogyasztószereket sem szedek. Hozzáteszem, nem is szedhetném, mivel cicizünk (Alex 1,5 éves aktív cicista)” – folytatta a bejegyzésében, miközben sorra látnak napvilágot róla a vonzó fotók.

„Soha nem értettem azokat, akik ilyen baromságokat használnak, nem tudják mi lesz a következménye, most tesztelik rajtuk! Hát köszi, én nem akarok Algernon lenni!” – tette egyértelművé a modell.

„Nekem az Astanga jóga vált be. Eszem kenyeret, csokit, mindent amit megkívánok, ha kell, 23 órakor. Kalória és szénhidrát nem számít! #mindent #eznevicc #utálomadiétát Aki ismer, mindig is tudta hogy imádok enni !!! A nap 24 órájában! Aki nem hiszi, járjon utána.”

Szoboszlai Dominik bemutatta a Liverpool új hazai mezét, nagyon trendi lett (videó)

Szoboszlai Dominik is magára húzhatta a Liverpool legújabb hazai mezét, ami az elmúlt évek egyik leglátványosabb tervezése.

Közel 20 kiló marihuánát küldtek Madridból Budapestre, lebukott egy 26 éves férfi

Illegális küldemény érkezett Madridból Budapestre, amit a rendőrség sikeresen lefülelt, ennek a drogszállítmánynak már biztosan annyi.