Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Schumacher Vanda Lamborghiniben utazott Los Angelesben

Remek napokon van túl Schumacher Vanda, aki számára nem ismeretlen a luxus, és közben nagyon csinos, trendi ruhákat visel.

...svg content...Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schumacher Vandát sokan ismerik, a színésznő legutóbb a ValóVilág 11-ben tűnt fel, viszont nem versenyzőként. Miután Nádai Anikó átadta a helyét, Vanda karrierje egyik legizgalmasabb kihívását kapta meg ezzel.

Élt is a lehetőséggel, és egyáltalán nem szeppent meg a kihívástól, de természetesen dolgozott benne az egészséges izgalom. Ez jó hatással volt rá, és nem egy felejthetetlen pillanatban volt része. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nem sokkal a finálé után már repülőre ült, és Barcelona vendégeként élvezte tovább az életet. Nem is oly rég pedig egészen az Egyesült Államokig, Los Angelesig utazott, ahol csodálatos lakhelyet talált magának.

Sokan érdeklődnek Vanda élete iránt, rengetegen udvarolnak neki, de egyelőre nem talált rá az a szerelem, mely elvarázsolná őt. Mivel még mindig fiatal, nincs miért aggódnia, bár manapság a párválasztás korántsem egyszerű.

Vanda, aki kivételes vonalakkal rendelkezik, nemrég egy Lamborghiniben utazgatott a napsütötte Los Angelesben. A piros magassarkú sem maradhatott el, rendkívül jól állt neki, akárcsak a teljes szettje.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.