Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Egymás után szórja el a pontokat a Barca, de ez is belefér (videó)

Nincs jó formában a Barcelona, megint nem tudott gólt lőni, ezúttal a Getafe otthonából, melyről már a videós összefoglaló is elérhető.

...svg content...Fotó: EPA/SERGIO PEREZ
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A szezon utolsó felére mintha elfáradt volna a Barcelona, bár egy ideje már az Európa-ligában sincs versenyben, ahonnan a Manchester United ejtette ki. Előtte pedig a Bajnokok Ligájából búcsúztak nagyon gyorsan.

Xavi egyetlen szerencséje, hogy a LaLigát még mindig vezetik, mert máskülönben lehetséges, hogy nem hosszabbítottak volna vele. A Real Madrid erősen menetel a Bajnokok Ligájában, és Ancelotti sorra dönti meg a rekordokat, de a bajnokságban sok pontot dobtak el. Soron kívül Ahogy felszakadozik a felhőzet, verőfényes napsütésben lesz részünk kedden

Ezt most igencsak bánhatják, mert a Barcelona megint nem tudott nyerni, legutóbb a Getafe otthonában. Még csak gólt sem szereztek, amivel egy újabb 0-0-s döntetlennel fejezték be a napot.

A helyzet sokkal drámaibb is lehetne, ám még ezen pontvesztésekkel is 11 pont a különbség a két legendás csapat között, ami jelentős, pláne úgy, hogy már nincs sok hátra a szezonból. Kisebb csoda kellene ahhoz, hogy a Real Madrid beérje a fő riválisát.

Ugyanakkor a mögöttük érkező Atletico Madrid még okozhat gondot, a városi rivális mindössze 2 ponttal számol kevesebbet. Nagy kérdés, hogy melyik madridi csapaté lesz az ezüst, mert az Atletico jó formának örvend.

Szoboszlai duplájával nyert a magyar válogatott Bosznia-Hercegovina ellen

Szoboszlai Dominik két góllal köszönt be a magyar válogatott legutóbbi Nemzetek Ligája mérkőzésén, ezúttal Bosznia-Hercegovina ellen.

Busztragédia Egyiptomban, sok a halott

Szörnyű busztragédia történt Egyiptomban, melynek következtében sokan életüket vesztették, és még több a sérült.

Földünk kritikus fordulópontokhoz közeledik

Vagyis olyan pillanatokhoz, ahonnan a természeti rendszereket képtelenség lesz visszaállítani eredeti állapotukba.