Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Forró: fehérneműben fotózták Schumacher Vandát (fotók)

Schumacher Vanda fehérneműben is nagyon vonzó, jól állnak neki ezek a divatfotók, és már modellként is megállja a helyét.

...svg content...Fotó: Instagram/Schumacher Vanda
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán nem túlzás azt állítani, Schumacher Vanda egy igazi világjáró, aki már számos országban járt az évek alatt. Még mindig fiatal, szép élet és karrier állhat előtte, legutóbb a ValóVilág 11 műsorvezetője volt.

Vanda jelenleg az Egyesült Államokban, Los Angelesben él, ami az egyik legmenőbb hely az államokban. A jó idő és a hangulat el tudja nyomni a honvágyat az emberben, de Vanda számára is Magyarország marad az igazi otthon. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Láthattuk, hogy milyen szép helyen lakik, és gyorsan kihasználta az alkalmat egy kis bikinis napozásra. Vanda az egyik legformásabb hírességként mindig nagy feltűnést kelthet, de ehhez már hozzászokhatott.

A közel 93 ezer Insta-követőt számláló színésznő és műsorvezetőnő modellként is népszerű. Remek divatfotók készültek róla az utóbbi időben, így akár ez is egy karrierállomás lehet számára a folytatásban.

Nem tudni, mit hoz a jövő, talán ettől is olyan izgalmas, de egy biztos, Vanda élete nem unalmas, és szerencsére aktív a közösségi médiában. Sokan szeretik a tartalmait, alább pedig jöjjenek azok a bizonyos fehérneműs fotók.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.