Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

Demcsák Zsuzsa napról napra vonzóbb

Demcsák Zsuzsa csak úgy ragyog, és igazán jól állnak neki ezek a különleges ruhák, és a sejtelmesebb fotók sem maradhatnak el.

...svg content...Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa nemcsak a média és az üzleti világban mozog otthonosan. A divattal is kéz a kézben jár, ami erősen összefügg a munkájával, hiszen az igényes megjelenés rendkívül fontos, ezeken a területeken különösen.

Emiatt a léc is magasan van Zsuzsánál, igényes nőként mindenkinek megvannak a maga elképzelései egy kapcsolatról. A TV2 sztárja nem is oly rég elárulta, nyitott a szíve, és igencsak titokzatosan nyilatkozott a témában. Soron kívül Folytatódik az F1-es Monacói Nagydíj, kövesd élőben

Mindenfajta párkapcsolati spekulációt kizárva, azt kell mondjuk, szembetűnő, hogy Zsuzsa mennyire mosolygós, egyensúlyban lehet az élete. Amikor egy nő ragyogni kezd, olyan oldalait is megmutatja, amik még értékesebbek és különlegesebbek.

Jó látni azt, amikor egy nő igazán kivirágzik, magát adja, és érzi a bizalmat a másikban. A bizalom az egyik legfontosabb, de az önbizalom sem elhanyagolható, mely akár egy fotózás során is visszaköszön.

Alább ismét pirosban láthatjuk Zsuzsát, akinek ez a szín különösen jól áll. Nehéz lenne dönteni, melyik szín illik hozzá a legjobban, de most azt mondanánk, a piros, melynek egyedi jelentése is lehet.

Több mint 300 embert temetett maga alá a föld Pápua Új-Guineában

Újabb természeti katasztrófa történt, ezúttal Pápua Új-Guineában, aminek következtében több mint 300 embert temetett maga alá a föld.