Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Újra nyitottá vált Demcsák Zsuzsa szíve

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 csinos sztárja maga mögött hagyta a múltat, és megerősítette, hogy újra nyitottá vált a szíve.

Demcsák Zsuzsa mostanában csak úgy ragyog, amit sokan mások is észrevettek a róla készült fotókon. Ez pedig azt is jelezheti, lehet valaki a háttérben, aki megdobogtatja a szívét, és valami új dolog vár rá.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Korábban őszintén beszélt a válásáról, és akkor azt mondta, jelenleg nem játszik szerepet az életében a szerelem. Ez talán azóta változhatott, és nagyon sejtelmesen nyilatkozott csütörtök reggel a Mokka vendégeként.

Szintén ragyogott, rég láthattuk így Zsuzsát, aki érezhetően nem akart részletesen belemenni a kérdésbe, de annyit elárult, hogy nyitott a szíve. Ezzel együtt megerősítette, valóban nyugodt volt az elválása a férjével, és már azelőtt is sokat beszéltek erről a gyerekekkel.

Hónapokról volt szó, és egy folyamat részeként köszöntek el egymástól, ami nyilván a gyerekeknek sem lehetett könnyű. Zsuzsa emiatt is nagyon fontosnak tartja a kommunikációt, mely sokat segíthet.

Számára egy ideális férfit illetően többek között kiemelten fontos az intelligencia, az udvariasság, és természetesen a vonzalom. Valószínűleg később többet fogunk tudni Zsuzsa élete ezen részéről, de ami ennél is fontosabb, nagyon boldognak tűnik, és nincs szó arról, hogy egy nehéz időszak lenne mögötte.