Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,700 $

Így tisztult meg Horváth Éva Balin húsvétkor lélekben és szellemben

A híres modell egy különleges ceremónián vett részt, mely igazi tisztulást jelent a testnek, a léleknek és a szellemnek.

Fotó: Instagram/Horváth Éva
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mindig érdekes figyelni Horváth Éva Instagram oldalát, számos olyan tartalmat oszt meg rajta, melyek bemutatják Balit, annak kultúráját. A kiváló formában lévő modell egyre inkább elmerül a helyi szokásokban, és átveszi azok ritmusát.

Éva látványos vonalai sem maguktól jöttek létre, ebben igen komoly szerepe van a jógának. Már az első táborozók is megérkeztek a helyszínre, akik felejthetetlen emlékeket gyűjthetnek odakint, a távoli Ázsiában. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Nyilván a húsvét sem ugyanolyan, és ugyan a locsolkodás nem maradt el, az teljesen más miatt történt. Éva ismét mutatott egy fontos hagyományt, amit egy igazi pap végzett el rajta a különleges napon.

„Ha Húsvét, akkor locsoljunk #balinesia – is. Boldog Húsvétot Nektek! Nagyon hiányoznak a magyar finomságok.” – írta a posztjában Éva, aki most egy teljesen más kultúrában ünnepelte a húsvétot.

„Mert egy picit más, mint az otthoni, ez egy ceremónia, a neve Melukat. Egy igazi tisztítás a Testnek, a Léleknek és a Szellemnek A szertartást a helyi pap végzi. Több videót a sztoriban találtok.”

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.