Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Egykori Európa-liga ellenfele érdeklődik a Fradi edzője iránt

Ám Sztanyiszlav Csercseszov minden bizonnyal 2024-ig marad a Ferencvárosnál.

...svg content...Leverkusen, 2023. március 9. Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetõedzõje a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjében játszott Bayer Leverkusen - Ferencváros elsõ mérkõzésen a leverkuseni BayArenában 2023. március 9-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Miután a Ferencváros az elmúlt hetekben lejtőre került, az elmúlt öt bajnokijából pedig egyet sem sikerült megnyernie, ráadásul az Európa-ligából is kettős vereséggel esett ki, felmerült az edzőváltás lehetősége.

Sztanyiszlav Csercseszov Peter Stögert váltotta a kispadon még 2021-ben, és bár az elmúlt években sikeres volt az FTC, ez az év már kevésbé tűnik erősnek a bajnokságot még így is hat ponttal vezető együttesnél. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Trabzonspor érdeklődése ugyanakkor még semmi konkrétumot nem jelent, sőt, a hírek szerint a Ferencváros vezetősége azt szeretné, hogy jövőre is Csercseszov irányítsa az együttest, ezt pedig a szerződésében szereplő opcióval meg is erősítették.

„A klub érvényesítette az opcióját arra, hogy meghosszabbítsa a szerződést egy további évvel, 2024 nyaráig. Most mindent meg kell tegyünk, hogy sikeresen megnyerjük a magyar bajnokságot, a sorozat végén pedig ismét leülünk a menedzsmenttel megbeszélni, hogyan erősítsük meg a csapatot az új szezon előtt” – írja a ulloi129.hu.

Csercseszovval a Ferencváros bajnokságot és kupát is nyert, az Európa-ligában pedig elérték a kieséses szakaszt, így közel két évtized után az FTC volt az első magyar csapat, amely pályára lépett az európai kupatavasz során.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.