Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,31 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
57,017 $

Orbán Viktor: „Áldott, békés húsvétot kívánok”

A magyar miniszterelnök is posztolt húsvéthétfőn, méghozzá egy igen stílusos fotó kíséretében, ami sokaknak elnyerte a tetszését.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök úgy döntött, saját maga szerzi be a húsvétra valót. A két kicsi unokája is elkísérte őt, akik remekül érezték magukat, és igyekeztek mindenben segíteni a nagyapjuknak, nemcsak a választásban.

A pékárú mellett a húsok sem maradhattak ki, hiszen a húsvét többek között erről is szól. A sonka ezeken a napokon valahogyan még ízletesebb, különösen, ha együtt ülünk asztalhoz a nagy családunkkal.

A miniszterelnök nemcsak bevásárolt, el is készítette a sonkát az unokáival. Fotók és videók is megjelentek a nagy eseményekről, majd jöhetett az ünnepi ebéd, és természetesen a locsolkodás sem maradhatott el.

„Áldott, békés húsvétot kívánok!” – írta a posztjában Orbán Viktor, aki fotót is csatolt a húsvéti üzenete mellé. Hamarosan pedig ismét munkába áll, keddtől már mindenki 100%-ban a munkájára koncentrálhat.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.