Orbán Viktor megmutatta az unokájának, hogyan kell sonkát főzni (videó)

Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök megmutatta az unokájának, hogyan is kell tüzet gyújtani, illetve sonkát főzni.

Orbán Viktor mindig nagy örömmel fogadja az unokák látogatását odahaza és a munkahelyén a megbeszélések között. A kicsik általában nem mennek üres kézzel, visznek magukkal ajándékot, aminek a nagypapájuk természetesen nagyon örül.

Soron kívül Világszenzáció: Karikó Katalin és Drew Weissman kapja az orvosi-élettani Nobel-díjat

Furcsa látni, hogy milyen gyorsan telik az idő, pedig még tisztán emlékszünk a 20-as éveiben járó Orbán Viktorra pályafutása elején. Már akkor is egy nagyon határozott és karakteres politikus volt, aki pontosan tudta, mit akar.

Igyekszik átadni a tudást a jövő generációjának, így az unokáknak is, akik elkísérték bevásárolni húsvétra. Először a pékség felé vették az irányt, majd útba ejtették a „sonkaüzemet” is, ahol ízletes húsokat vásároltak.

Örömmel segítettek az unokák, akik nem akarták, hogy egyedül cipekedjen a nagypapájuk. Ezzel nem ért véget a program, jöhetett a nagy sonkafőzés, amit szintén együtt csináltak, és remek volt közben a hangulat.

Alább egy videós összeállítás láthatunk arról, ahogyan Orbán Viktor közösen főzi a sonkát az unokáival. Mindketten remekül szórakoztak, és maximálisan kivették a részüket a húsvéti menüből.