Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,937 $

Börtönbe került egy férfi, mert halálra ijesztette szomszédja csirkéit

Börtönbüntetésre ítéltek egy férfit a hét elején, miután bosszúból halálra ijesztett több ezer csirkét a szomszédja területén.

...svg content...Fotó: Unsplash/Artem Beliaikin
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kínai férfi, aki Gu néven ismert az ügyben, amiatt kapott börtönbüntetést, mert zseblámpával ijesztgette a szárnyasokat, akik ezt követően sorra ölték meg egymást. A Cina Daily beszámolója szerint elzárt birtokon történt az eset, a férfi szomszédságában.

A villogó fény hatására a csirkék megrémültek, majd a következő pillanatban halálra nyomták egymást a ketrec oldalánál. Amikor Gu először hatolt be a területre, 500 csirke veszett oda, amivel komoly kárt okozott. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Gu-t később elfogta a rendőrség és arra kötelezték, fizessen a szomszédjának 3000 jüant, azaz 436 dollárt – írja a New York Post. Ez azonban csak még inkább feldühítette a férfit, aki másodszorra is végrehajtotta a korábbi tervét.

A két estet miatt 1100 csirke veszett oda, ami után Gu 13 840 jüan megfizetésére kötelezték, és 6 hónapos börtönbüntetésre ítélték, 1 év próbaidővel. A szomszédfok állítólag azon vesztek össze, hogy tavaly áprilisban Gu engedély és értesítés nélkül kivágta a szomszéd fáit.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.