Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,935 $

Még be sem jelentették a Barcelonánál, de már meglehet az első sztárigazolása

Úgy tűnik, hogy Ronald Koeman hamar elküldte a listáját a Barcelonának, ahol egyelőre nem jelentették be, de ezen a héten erre biztosan sor fog kerülni.

Sport

A T-800-as

Szerkesztő

Úgy tűnik, hogy Ronald Koeman hamar elküldte a listáját a Barcelonának, ahol egyelőre nem jelentették be, de ezen a héten erre biztosan sor fog kerülni.

A Barcelona szurkolói közül sokan lélegezhettek fel, amikor hétfő este a katalánok megerősítették Quique Setien távozását. A szakember nem élt a lehetőséggel, és egy nagyon gyenge szezont produkált a szebb napokat is látott csapattal. Soron kívül Látványos meteort fotóztak a salgói vár felett (fotók)

Számos nagyobb bejelentés követheti ezt, és nem kizárt, hogy Lionel Messi is el fogja hagyni a hajót, ami az utóbbi időben megfenekleni látszott. Más sztárok is távozhatnak, ami egy teljes átalakítást vonhat maga után a keretben.

Nyílt titok, hogy Ronald Koeman lesz a Barcelona edzője, ahol korábban játékosként és asszisztensként is dolgozott. Most pedig egymaga irányíthatja Spanyolország egyik legnevesebb gárdáját.

HOL VANNAK AZ IGAZOLÁSOK A MANCHESTER UNITEDNÉL?

Koeman semmit sem bíz a véletlenre, és mivel tudja, hogy a Barcelona kerete komoly frissítésre szorul, már át is adhatta azt a listát, amin azok a nevek szerepelnek, akiket a csapatnál akar látni a közeljövőben.

A Le 10 Sport jelentése szerint Donny van de Beek is a fő célpontok között lehet, aki még mindig csak 23 esztendős és az Ajax középpályása. A hollandok sztárja több nagy csapat érdeklődését is felkeltette: a Manchester United, a Real Madrid, valamint a Juventus is bejelentkezett érte, mint arról a goal.com is beszámolt.

Donny van de Beek érkezése nagyon fontos lenne a Barcelonánál, ahol hosszú távon még mindig nem sikerült pótolni Xavit és Iniestát. Ráadásul egy fiatal játékosról van szó, aki a jövőt szolgálhatja, és nagy motivációval dolgozhatna a honfitársa irányítása alatt egy ilyen nagy klubnál.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/hivatalos-a-barcelona-kirugta-az-edzojet/

Egyre nagyobb méreteket ölt az éhezés Gáza északi részén

A Gázai övezet északi részén valóságos éhínség tapasztalható, figyelmeztet a Világélelmezési Program.