Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,682 $

Thomas Tuchel: Nincs csúcsformában a Bayern München

A Bayern frissen kinevezett edzője nem esett kétségbe.

...svg content...München, 2023. március 25. Thomas Tuchel, a Bayern München labdarúgóklub új vezetõedzõje sajtótájékoztatót tart a müncheni Allianz Arenában 2023. március 25-én. MTI/AP/DPA/Angelika Warmuth
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Tuchel számára nehéz hét következik: a Bayernnek az ellen a Freiburg ellen kell megvédenie a múlt héten visszaszerzett elsőségét a tabellán, amelytől a kupában kikaptak. Kedden pedig a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzése következik a Manchester City ellen.

A hétvégi bajnoki előtt Tuchel arra is kitért, hogy mi az, amit még a helyére kell rakni csapatában ahhoz, hogy a Dortmund elleni teljesítmény állandósuljon – számolt be róla a Bild. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

„Hiányzik a könnyedség, a kreativitás, az önbizalom. Összefoglalva: nem vagyunk csúcsformában. Ami persze nem katasztrófa, de fel kellett ismernünk. Ennek megfelelően kell dolgoznunk” – mondta Tuchel.

„Továbbra is hiszek a csapatban rejlő potenciálban és a csapat összetételében, de okosan kell egyensúlyoznunk, hogy megtaláljuk a megfelelő receptet” – tette hozzá a Bayern új edzője, aki Choupo-Motingot és Mathys Tel-t is nélkülözni kényszerül.

Tuchel csapatában Mané azonban ismét játszat, aki Gnabryval harcol a kezdőért. A tréner szerint Mané felé billenhet a mérleg nyelve, a játékosnak szüksége is lenne némi motivációra, hiszen október 29. óta nem talált be.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

A Tisza Párt egyik képviselője közös fotót posztolt Marco Rossival, nagy port kavart az ügy

A fotó alapján ugyanis az feltételezhető, hogy Rossi is támogatja a Tisza Pártot, csakhogy mint kiderült, nem tudott róla, hogy ily módon használják majd fel a fotót.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.