Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Még egy szánkózás belefér a Kékesen (galéria)

Nappal sem volt melegebb -2 foknál az ország legmagasabb pontján.

...svg content...Galyatetõ, 2023. április 7. A galyatetõi kilátó látszik a behavazott fák között 2023. április 7-én. MTI/Komka Péter
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

A hivatalos mérések óta nem volt még ilyen hideg az április 6-a az országban, a napi hidegrekord -1,9 fok volt, még 2003-ban – számolt be róla az Időkép.

Aki Nyugat-Magyarországról indul a Mátrába, az szó szerint a tavaszból a télbe megy át. Nyugaton ugyanis a 12-13 fokot is elérte a maximális hőmérséklet, a középső tájakon ugyanakkor már csak 6-7 fokot mérhetünk, míg Debrecenben hónyulat építettek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Mátra teljesen behavazódott, a Kékesen jelenleg is 5-8 centi körüli a hóréteg, és bár a síszezon már véget ért, egy kis szánkózás még belefér, vagy csak egy kellemes séta a fehérbe borult fák között.

A tél szerelmeseinek érdemes kihasználni a hétvégét, hiszen a jövő héttől már tavasziasabb időben lehet részünk, hétfőtől több napsütésben és 15 fok körüli hőmérsékletre számíthatunk az ország jelentős részén.

Galyatetõ, 2023. április 7. Kirándulók a behavazott Galyatetõn 2023. április 7-én. MTI/Komka Péter
MTIKomka Péter
Galyatetõ, 2023. április 7. Hóból formázott nyúlfigura Galyatetõn 2023. április 7-én. MTI/Komka Péter
Galyatetõ, 2023. április 7. Havas fák és köd Galyatetõn 2023. április 7-én. MTI/Komka Péter

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.