Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Ezt a tanácsot adta Araujo a feszült Viniciusnak

Nem telt túlzottan jó hangulatban a szerdai Clasico, Araujo pedig első körben kritikát, majd tanácsot fogalmazott meg Vinicius kapcsán.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/EFE/Juanjo Martin
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ronald Araujo kritikus szavakkal illette Vinicius Juniort a szerdai Copa del Rey Clasico során, amiért nem elfogadható módon viselkedett a Barca szurkolóival, valamint csapattársaival.

A Marca jelentése szerint az uruguayi válogatott játékos azt tanácsolta a Real Madrid sztárjának, hogy inkább koncentráljon a futballra, és felejtsen el mindent, aminek nincs köze a játékhoz. Araujo megjegyezte: Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Mindig igyekszem minden riválist tesztelni, de ma egy kicsit frusztrált voltam, amikor azt láttam, hogy Vinicius mennyit foglalkozik a lelátóval és a csapattársakkal. Ha csak a futballnak szenteli magát, még jobb játékos lesz belőle.”

A két játékos látványos párharcokba bonyolódott a mérkőzés során, a feszültség pedig szinte tapinthatóvá vált. Araujo azonban kiemelte, hogy a Real Madrid elleni kiesés nem fogja megviselni a Barcelonát a LaLiga Santanderben, rámutatva, hogy még mindig a tabella élén állnak.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.