Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,93 Ft
Euró
385,50 Ft
Font
449,11 Ft
Bitcoin
66,054 $

Sztárban Sztár: Valkusz Milán szerint nem érdemli meg a győzelmet a döntőben

Valkusz Milán ismét nagyon nyíltan nyilatkozott, és azt mondta, nem érdemli meg a győzelmet a Sztárban Sztárban, azt kívánja, hogy valamelyik lány legyen az, aki az első helyre kerül.

...svg content...Fotó: Valkusz Milán (j) és Marics Péter, a ValMar együttes tagjai a 65 éves Ötöslottó születésnapját ünneplõ szuperkoncerten a Puskás Aréna Szoborparkban 2022. október 1-jén. MTI/Lakatos Péter
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Erre igen jó esély van, mivel három női versenyző van ott a döntőben, Milán pedig egyedüli férfiként jutott be az utolsó körbe. A TV2-nek adott interjújában beszélt arról, minek volt köszönhető az elődöntőben látott elérzékenyülése, amikor majdnem feladta a versenyt. Elmondása szerint ez az egész a mögötte álló hét hétnek és a vívódásoknak köszönhető, miközben tagadta, hogy szakított volna a párjával.

Hozzátette, sok olyan körülmény játszott szerepet akkor, ami kiváltotta ezt belőle, de azt már részletezte, pontosan miről is van szó. „Sokról nem tudnak, sokról tudnak, mert képernyőn volt.” Annyit még elárult, hogy a kimerültség és lelki dolgok okozták benne ezt a kisebb törést. Soron kívül 3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Amikor pedig odasétált Tillához, hogy megkérdezze, átadhatja-e a helyét Trap Kapitánynak, az egy átgondolt döntés volt a részéről. Az elérzékenyüléssel sem volt gond, és mint mondta, ez olyasvalami, amit nemigazán tud kontrollálni.

Milán Curtisként is színpadra fog állni, előtte pedig Marilyn Mansonként mutathatja meg, hogy mire képes. Ez pedig egy nagyon látványos külső átalakulást is fog jelenteni, valószínűleg a kontaktlencse sem marad el a szett részeként.

Kihívásnak tartja, hogy „démoni hangon” kell énekelnie, de élvezi a dolgot, és kíváncsi, hogyan fog neki sikerülni mindez az élő adásban. Nem érez magán terhet a döntő miatt, és azt kívánja, hogy a három lány közül nyerje meg valaki a műsort. „Teljesen mindegy, jól akarom magam érezni az utolsó show-ban. Lesz, ami lesz. Én tudom, nem érdemlem meg az első helyet.”

Drámai módon győzte le a Paks a Ferencvárost a Magyar Kupa döntőjében

Igazi kupadöntős hangulat fogadta a Ferencvárost és a Paksot a Puskás Arénában, ahol rengetegen voltak kíváncsiak a Magyar Kupa döntőjére.

3 óra 40 percig tartott Robert Fico operációja, mélyaltatásban van

Húsz perc híján négy órán át tartott Robert Fico operációja az ellene elkövetett merénylet miatt, és most már csak a szervezetén múlik, hogyan sikerül megküzdeni a sérüléseivel.

Nem is gondolnánk, de ezek a dolgok hátráltathatják a fogyást

Ha észben tartunk néhány dolgot, és nem leszünk túl szigorúak magunkkal szemben, sikeres lehet a diétánk. Ehhez csak kitartás kell, illetve az, hogy megértsük, a nagy változásokhoz idő kell.