Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,937 $

Nem tetszett Mbappénak a PSG legújabb húzása

Kylian Mbappé kritizálta a Paris Saint-Germaint, amiért egy szezonbérleteket népszerűsítő videóban használták egy nyilatkozatát, anélkül, hogy erről értesítették volna.

...svg content...Dublin, 2023. március 28. A francia Kylian Mbappe a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezõk B csoportjában játszott Írország-Franciaország mérkõzésen Dublinban 2023. március 27-én. Franciaország 1-0-ra gyõzött. MTI/EPA/Lorraine O'Sullivan
Sport
Author image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A PSG által szerdán közzétett videóban egy Mbappéval készült interjúból is vannak részletek, ebben a klubról és annak szurkolóiról beszél. Egy link is található benne a klub jegyárusító felületére.

Később Mbappé a közösségi médiaoldalaira a következő üzenetet írta ki: „Részt vettem egy kampányban a klub szezonbérleteinek árusítására. Akkoriban nem mondták, hogy az interjú tartalmát felhasználják, egyszerű marketinginterjúnak tűnt. Nem értek egyet a videó közzétételével. Ezért harcolok az egyéni képmáshoz való joghoz. A PSG nagyszerű klub, de nem rólam szól.” Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Az ESPN szerint a PSG-nél félreértésként kezelik az ügyet és belső utakon igyekeznek azt elrendezni. Nem ez az első alkalom azonban, hogy Mbappénak problémája van a hasonló formaságokkal, tavaly a francia válogatott szponzori fotóján való részvétel alól bújt ki.

Akkor a támadó arról beszélt, hogy a személyes képmáshoz való jogairól való huzavona „kollektív lépés volt”, amivel csapattársait szerette volna segíteni, míg a francia labdarúgó szövetség szerint a világbajnokság első iröeiben megtagadta a részvételt.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.