Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Gigantikus ámbráscet tetemét mosta partra a víz Balin

Még nem tudják, mi miatt pusztulhatott el az óriási állat.

...svg content...MTI/EPA/MADE NAGI - a kép illusztráció
Ázsia

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Indonéziai állatszakértők arra készülnek, hogy felboncolják azt a 18 méteres bálnát, amelyet egy strandnál mosott partra a tenger Balin – közölték a helyi természetvédelmi szakemberek.

A több tonnás állat szerdán sodródott partközelbe, ám ekkor még sikeresen visszatolták a hatóságokkal összefogó helyiek a vízbe, de néhány órával később egy másik partszakasznál ismét felbukkant, ahol végül elpusztult. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Aggasztó mértékű a tengerben lévő műanyaghulladék mennyisége

„Még vizsgáljuk a halál okát. Tudományos magyarázatot szeretnénk kapni arra, hogy szennyezés vagy esetleg műanyag miatt pusztult-e el” – mondta Permana Yudiarso helyi tengerészeti és halászati tisztviselő.

Yudiarso hozzátette, hogy a bálnák rendszerint közelebb úsznak a parthoz, amikor életük végéhez közelednek. A rendőrök időközben lezárták az érintett partszakaszt, hogy megakadályozzák a bálna húsának eltulajdonítását – írja a CNA.

2018-ban Indonéziában mosott partra a tenger egy cetet, melynek gyomrában több mint 100 műanyagpoharat és zacskót találtak, ami újfent rávilágított a tengeri szemét által okozott súlyos károkra.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.