Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Ördög Nóri és családja kis híján autóbalesetet szenvedett külföldön

A műsorvezető elmondása szerint eléggé megijedtek, de szerencsére semmi komoly nem történt, mindössze az autó fényezése bánta a dolgot.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 24.hu beszámolója alapján Ördög Nóri és Nánási Pál múlt októberben párnapos kiránduláson volt a gyerekekkel Erdélyben, az erről szóló vlogsorozat első részét pedig nemrégiben osztották meg a YouTube-on.

Ez alapján kiderült, hogy Marosvásárhely felé tartva szemtanúi voltak egy közlekedési balesetnek, amit csak annak köszönhetően úsztak meg, hogy a műsorvezetőnek az utolsó pillanatban sikerült ellenkormányoznia. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Konkrétan az orrunk előtt, majdnem teljesen frontálisan összeütközött egy autó egy busszal. Átcsapódott a mi sávunkba a szemben lévő autó, és mi voltunk a busz után a következők. Még ki tudtam kerülni őt, mert láttam, hogy jön, de megijedtem. Valamennyire elkapott minket a törmelék, ahogy repült az ütközésből”

– mondta el a videóban Ördög Nóri.

A Story magazin szerint azt is hozzátette, hogy ezt követően azonnal az út szélére húzódott a kocsival, hogy fel tudják mérni a károkat, a felvételen pedig jól látszik, hogy az autó fényezése több helyen megsérült, de szerencsére ennél komolyabb nem történt, így tovább folytatták az útjukat.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.