18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,77 Ft
Euró
386,99 Ft
Font
451,81 Ft
Bitcoin
66,154 $

Baltával támadt óvodáskorú gyerekekre egy férfi Brazíliában, négyen elhunytak

A gyilkos állítólag motorral érkezett a helyszínre, majd tombolni kezdett, amelynek során a kicsiket és a személyzetet is bántalmazhatta.

...svg content...Fotó: Unsplash
Dél-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Daily Mail jelentéséből kiderül, miszerint négy gyermek vesztette életét, öt pedig megsebesült, miután egy férfi baltával a kezében bejutott egy óvoda területére a Brazília déli részén található Blumenau településén.

A 25 éves férfi állítólag motorral érkezett a helyszínre, majd tombolni kezdett, amelynek során rátámadt a kicsikre, akik az óvoda mögötti parkban játszottak, továbbá a személyzet tagjait is bántalmazhatta, de azt nem tudni, velük mi történt pontosan. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A kórház megerősítette, hogy a sebesültek egyike súlyos állapotban van, illetve a brutális támadást követően két esztendős, valamint annál kisebb gyermekeket fogadtak, az ügy kapcsán pedig Jorginho Mello kormányzó is nyilatkozott.

Egy általa megjelentetett közleményben azt írta, hogy mélységesen megrendült a hírek hallatán, valamint őszinte részvétét fejezte ki az érintettek családjai felé, hozzátéve, hogy el sem tudja képzelni, micsoda fájdalmat kell most átélniük.

„Sajnálatos módon négy gyermek életét vesztette. A biztonsági erők rövidesen a helyszínre értek és letartóztatták a gyilkost, aki önként megadta magát”

– jelentette.