Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,357 $

Mágikus felszerelésre bukkantak egy hazai mentőautóban

Az egyik jármű felszereléseit ellenőrizték, nem mindennapi dologra bukkantak.

...svg content...Debrecen, 2023. március 1. Kivonuló mentõautó az Országos Mentõszolgálat (OMSZ) mentõállomásáról. Az egész országban egységes, a betegek számára az eddiginél jobb ellátást biztosító, a sürgõsségi ellátórendszer elemeivel összekapcsolt ügyeleti rendszer próbája 2021. július 1-én indult a Debreceni Mentõállomáson. A sikeres próbaidõ és a sürgõsségi ügyelet, és a mentõellátás 1830-as telefonszámának bevezetését követõen elkezdõdhetett a fokozatos országos átállás is. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Kedves esetet osztott meg az Országos Mentőszolgálat, az egyik kocsijukban ugyanis rendkívüli mágikus erővel bíró „segédeszközt” találtak. A rejtélyre aztán fény derült, ezáltal még szívmelengetőbb a történet.

„Egy Közép- dunántúli esetkocsi okozott hatalmas meglepetést az Országos Operatív Ellenőrzési Csoport bajtársainak, amikor egy szúrópróbaszerű szemle során különleges eszközt találtak az egyik táskában.” Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

„Az életmentők a sérült gyermekek céljából ugyanis mágikus erővel egészítették ki felszerelésüket” – írta facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

„A Harry Potter filmekből jól ismert varázspálcát állítólag maga Dumbledore professzor jutatta el a mentőkhöz, akik azóta valóban több kis beteg arcára tudtak vele mosolyt varázsolni. Ugyan nem tartozik a rendszeresített felszereléshez, az Operatív Főosztály vezetője engedélyezte a bodzapálca további használatát.”

Az Arsenal és a Manchester City is fordítással nyert

Meglepő módon vezetéshez jutottak a vendégek a két sztárcsapat otthonában, ám végül pont nélkül távoztak.