Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,59 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
452,50 Ft
Bitcoin
66,442 $

Ausztrál Nagydíj: 10 belsőkamerás F1-es felvétel, amit látnod kell

Megérkezett a várva várt TOP-10-es F1-es összeállítás a 2023-as Ausztrál Nagydíjról, melynek ideje alatt nem volt okunk unatkozni.

...svg content...Fotó: A második helyezett Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője (b) és a harmadik helyezett Fernando Alonso, az Aston Martin spanyol versenyzője kezet fog a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Ausztrál Nagydíjának eredményhirdetésén az Albert Park versenypályán Melbourne-ben 2023. április 2-án. MTI/EPA/AAP/Joel Carrett
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán mindenki egyetért abban, hogy az eddigi legjobb F1-es futamot láthattuk idén, aminek Ausztrália adott otthont az Albert Parkban. Nem mindenkinek hozott szerencsét, Charles Leclerc versenye már a rajtot követően a kukába landolt a Ferrarival.

George Russell sem bonthatott pezsgőt, noha a tempója alapján dobogót érdemelt volna, de a Mercedes elfüstölt alatta, és igen látványosan. Fernando Alonso közben ismét dobogóra állt, amit meg is ünnepelt az Aston Martin. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Sorozatban ez már a harmadik dobogója volt a kétszeres spanyol világbajnoknak, aki a pályafutása során korábban csak két alkalommal tudott ilyen erősen kezdeni. Ez akár egy jó előjel is lehet Alonso számára, mert 2005-ben és 2006-ban bajnok lett.

Más kérdés, hogy a Red Bull fölénye miatt erősen valószínűtlen, hogy bárki odaérhet az első helyre a végelszámolásnál a „bikákon” kívül. Meglátjuk, mert ettől függetlenül is várhat ránk pár igazán nagy futam, és jó hír, a Hungaroring is komoly fejlesztéseken fog átesni.

Van időnk a következő futamig, de a hosszabb szünet alatt is igyekszünk Nektek extra tartalmakat hozni. Erre a linkre kattintva az Ausztrál Nagydíjon rögzített legjobb belsőkamerás felvételeket nézhetitek meg.