Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,93 Ft
Euró
386,66 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
65,407 $

Szarvas Andi és vőlegénye felbontották az eljegyzésüket

Szarvas Andi megerősítette, már nincs együtt a párjával, noha azt hitte, együtt fogják leélni az életüket, de nem így alakult.

...svg content...Fotó: A győztes Szarvas Andrea (k) a Magyarország Szépe - Miss World Hungary döntőjén a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Kunigunda utcai gyártóbázisán 2018. július 8-án. Mögötte Józsa Eszter (j) első- és Galambos Patrícia második udvarhölgy. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A 2018-as Miss World Hungary győztese tavaly a Farm VIP-ban szerepelt, és messzire jutott a játékban. Fontos karakter volt, beleállt a vitákba, és amikor kellett, nagyon keményen küzdött, ahogyan csak tudott.

Most azonban egy nehéz időszak előtt áll(t), mivel kiderült, hogy 3,5 év után szétment a vőlegényével. Már is költözött a családi otthonukból, így az a terve, hogy közösen élik le az életüket, már nem válhat valóra. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

„Vége lett a kapcsolatomnak. A múlt hét végén már el is költöztem a közös lakásunkból.” – mondta a Blikk kérdésére Andi. Elismerte, emésztette magát a történtek miatt, ugyanakkor ma már látja, hogy ennek így kellett lennie.

A szakítás oka

Szerencsére azóta jobban van, úgy érzi, erősödni kezdett, és a lelki világa is a helylére került. Tavaly áprilisban, amikor megtörtént az eljegyzés, még biztosak voltak a kapcsolatukban, de azóta sok minden változott.

„Én tényleg hittem abban, hogy együtt fogjuk leélni az életünket, azért is mondtam igent, amikor feleségül kért. Számomra ez komoly elköteleződés volt, nemcsak egy gyűrű.” – mesélte a Blikknek, hozzátéve, rájöttek, hogy nem tudják megadni a másiknak azt, amire vágynak.

A gondot az jelentette, hogy mát helyeztek előtérbe, de nem volt szó harmadik félről. Az esküvőjüket is tervezték, ugyanakkor Andi bízik benne, hogy lesz még alkalma megvalósítani ezeket a terveket valaki mással.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.