Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,36 Ft
Font
455,21 Ft
Bitcoin
59,244 $

Döbbenetes felvétel: a zebrán gázoltak el egy 90 év körüli asszonyt Szombathelyen

A balesetet egy másik autós fedélzeti kamerája rögzítette, illetve az is kiderült, hogy az idős nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Fotó: Unsplash
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az Index szerint pénteken történt az az incidens, amelynek során egy 90 év körüli asszony egy kétszer kétsávos úton próbált meg átérni, de a negyedik sávban érkező autós elgázolta Szombathelyen, vélhetően azért, mert későn észlelte a történéseket.

A balesetet egy másik autós fedélzeti kamerája rögzítette, illetve az is kiderült, hogy az idős nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba, a jelenlegi állapota azonban nem ismert – derül ki az rtl.hu beszámolójából. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az esetről készült felvételen jól látható, hogy az átkelőnél mindkét irányból álltak a kocsik, de a szürke autó sofőrje ennek ellenére továbbhajtott, és csak az utolsó pillanatban vehette észre az idős nőt, aki ekkor még nem ért át a zebrán.

A sofőr viszont már hiába fékezett, nem tudott megállni, és (eddig tisztázatlan körülmények között) elütötte az asszonyt, a volán mögött ülő személy pedig később azt nyilatkozta, nem ment gyorsan, de máshol jártak a gondolatai, és nagyon sajnálja a történteket.

Pletser Tamás: megfelelő szinten vannak a magyar üzemanyagárak

Mint mondta, ha mindent összevetünk, az adórendszer sajátosságait is figyelembe véve Ausztriához képest Magyarországon tulajdonképpen egy kicsit még magasabbnak is kellene lennie a benzin árának.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.