Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Időzített bomba az ilyen autós: elrettentő videó Érdről

Ezúttal Érdről érkezett egy újabb meghökkentő felvétel a magyar autósok mentalitásáról, mely tökéletes elrettentésnek minősül: így nem szabad vezetni!

...svg content...Fotó: YouTube/BpiAutósok
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Számos videó kering a neten és a közösségi médiában a magyar autósok döbbenetes manővereiről az utakon, most pedig a bpiautosok.hu egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzített egy érthetetlen műveletet egy Suzuki sofőrjétől.

Az olvasó fedélzeti kamerája még januárban rögzítette az esetet Érden, s bár ők szerencsésen megúszták a balesetet, könnyedén nagy baj lehetett volna: a Suzuki ugyanis kicsit benézte a stoptáblás kereszteződést. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Nem is akárhogyan: a sofőr abszolút előremeredve, fékezés nélkül kívánt áthaladni a kereszteződésen, és csak a csodának köszönhető, hogy mindenki megúszta a balesetet.

A videón is jól látszik, hogy nem csupán a kamerás autó és a vétkes Suzuki tört össze, de egy harmadik autó is rosszul járt, mely a jobbról éppen elsőbbséget adó BMW volt:

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.