Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
62,935 $

Sztárban Sztár: megvan az elődöntő kiesője, Milán át akarta adni a helyét

Egy igazán izgalmas és szédületes estén vagyunk túl a Sztárban Sztárban, miközben már csak négyen vannak versenyben.

Fotó: Instagram/Till Attila
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez egy nagyon élvezetes élő adás volt a Sztárban Sztárban, több olyan produkciót is láttunk, amik rendkívül meggyőzően hatottak. Schoblocher Barbara például Katona Kláriként tudott olyat mutatni, amit csak kevesen.

Hozzá hasonlóan Oláh Ibolya is fergeteges volt az első produkciójában, mindenki tátott szájjal figyelte. Valkusz Milán kockáztatott a legtöbbet, miután úgy döntött, hogy Bon Jovi bőrébe búj, de sok kritikát kapott. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Trap Kapitány második előadása mellett sem mehetünk el szótlanul, melynek ideje alatt Karády Katalint utánozta. Szinte megfagyott közben a levegő, annyira hatásos volt, még ha nem is tökéletes.

Milán át akarta adni a helyét

A nap legjobbja Ibolya lett, egyenes ágon juthatott be a fináléba, neki már semmiért nem kellett izgulnia. Nem ez volt az első ilyen eset, viszont a zsűri most adott utoljára pontokat, a döntőben minden a szavazók kezében lesz.

Másodikként Gubik Petra juthatott tovább, tehát Tibi, Milán és Barbi közül kellett választania a zsűrinek, kit is mentenek meg. A választás több mint egyértelmű volt, az összes zsűritag Barbira voksolt, így Trap Kapitány és Valkusz Milán közül került ki a kiesett versenyző.

A legkevesebb voksot végül Trap Kapitány kapta, neki már nincs esélye a győzelemre, addig Milán három női énekessel küzd mg a fináléban. Milánt megviselte a nézők döntése, megkönnyezte a dolgot, és megkérdezte Tillát, van-e lehetőség arra, hogy átadja a helyét. A válasz egy rövid nem volt, míg Tibi látványosan köszönt el.